Jacksons liv förändrades


Jackson är född och uppväxt i en romersk-katolsk familj. Han har 12 år gammal. Han studerar i 6:e klass i sin byn grundskola.

Familj Bakgrund:
Jackson har far, mor och två systrar. De är mycket fattiga. Hans fars namn är Sebastian och mors namn är Achamma. Hans systrar är  6 och 9 år och deras namn är Jansiya och Juliet. Båda studerar i samma byskola. Hans föräldrar är dagliga arbetskollektioner. Klimatförändringar påverkar deras ekonomi. Så de kämpar för att ha råd med de dagliga utgifterna.

Beteendeförändringar:
Jackson var dålig att studera. och olydig mot sina lärare och föräldrar. Hans attityd var en belastning för sina

lärare. de klagade på honom. Och hans föräldrar gick till olika pilgrimsfärds hus och bad för honom. Ingen förbättring skedde. De oroade sig för Jacksons beteende. till slut skickade de honom till missionens  ASC-klubb.  Han blev intresserad av att delta i ASC. Dag för dag förändras hans beteende. Han börjar lära sig att studera och blev lydig mot föräldrarna. I sin klass blev han lydig mot sina lärare. Lärare frågar orsaken till hans beteendeförändring. Föräldrarna berättade sanningen och de uppskattar klubbledaren för deras ansträngningar.

Mirakel i deras familj:
De senaste tre åren har Jacksons far försökt få permanent jobb . Men inte lyckats. Jackson tog upp det med klubbledaren och sin pastor och de bad för saken.. Några dagar senare får pappan  arbetsvisum för permanent jobb. Den 30 oktober åkte hans pappa till Dubai för ett fast jobb. Stort mirakel hände genom bön
.
Böneförfrågningar: Hans far har allergiskt problem i huden. Kraftig varm situation påverkar huden med allergi problem. Vänligen be för honom och be för honom att han kom att lära känna Jesus Kristus personligen.

Kommentarer