Vincent utsatt för mordförsök

Vi har alla här drabbats av en stor tragedi i vårt missionsarbete. Vincent blev attakerad med en machetas av en annan Aetas som var alkoholpåverkad. Vincent fick stora skärsår över hals och ansikte. De tog honom till sjukhus i Iloilo. Detta hände igår lördag. Vi fick besked om detta i morse och tog genast med oss Vincents flickvän Maymay och vän Angelica till sjukhuset. När vi kom dit var det en mycket svag Vincent vi mötte. Ända skickade de med honom med oss hem.
på båten var han så svag man fick bära över honom, och när vi nästan var framme här i Guimaras igen, kräktes han upp all mat han tidigare ätit. Vi var tvungna att ta honom till sjukhuset här. Där han nu ligger med dropp under observation.
Vincent har planer på att läsa till pastor i Juni. Be att inte djävulen får förstöra det. Jag vet att Herren har stora planer för Vincent, därför är djävulen så vred. Tragiskt är också att han som utförde dådet en gång blivit frälst och döpt och ingår i vårt hjälpprogram. Idag sitter han häktad. Bed om ett uppvaknande hos honom så han förstår vad han gjort. Han har också stora alkoholproblem.
Dela detta inlägg till så många som möjligt! - så är vi många som står med Vincent i förbön.
Tack!



Kommentarer